Activiteiten

Het Veerse Meer heeft zoveel te bieden en is dan ook een topbestemming voor watersporters. Omdat er zoveel afwisselende gebieden zijn, is zo’n beetje alles mogelijk op watersportgebied, voor ervaren én beginnende watersporters. Wil je je laten verrassen? Kijk dan op de ontdek het Veerse Meer kaart en ontdek de watersportmogelijkheden

Veerse Meer - Zeilen

Zeilen

Wil je het Veerse Meer tot in de uiterste puntjes leren kennen, dan móét je er gaan varen! En hoe kan dit nu beter dan heerlijk te gaan zeilen.

Veerse Meer - Waterskiën en wakeboarden

Waterskiën & wakeboarden

Je kunt op het Veerse Meer precies zo waterskiën en wakeboarden als je zelf wilt. Lekker vrij genieten van de golven achter de boot. Laat jij je moves zien?

Surfen

Surfen

Op het Veerse Meer kun je perfect leren windsurfen of, op dagen met goede wind, relaxt van eiland naar eiland surfen. Trekt de wind aan dan wordt de uitdaging steeds leuker.

Veerse Meer - moterboot varen

Motorboten

Ontdek het Veerse Meer en trek er eens met een motorboot op uit. Je vindt er de mooiste plekken. Heb je geen motorboot? Rondom het Veerse Meer zijn vele mogelijkheden om er een te huren.

Veerse Meer - kanoën

Kanoën

Op het water heb je niet meer nodig dan je eigen kracht om vooruit te komen. Waar wacht je nog op? Pak je peddels en geniet van een heerlijk dagje eiland hoppen in de kano.

Sloepvaren

Sloepvaren

Lekker in een sloetboot op het Veerse Meer genieten van het uitzicht. Een sloep is gemakkelijk te varen en voor het overgrote deel van de sloepen heb je geen vaarbewijs nodig.

Veerse Meer - vissen

Vissen

Het is heerlijk vissen op en aan het Veerse Meer. Gooi je hengel uit en vang één van de vele soorten zoals schol en de grote bot.

Veerse Meer - chartervaart

Chartervaart

Stap aan boord en geniet van het Veerse Meer. Maak een rondvaart, charter een jacht of maak een tocht met de bruine vloot of een authentieke klipper.

Veerse Meer - Duiken en snorkelen

Duiken & snorkelen

Het Veerse Meer kent vele mooie plekken om te duiken en te snorkelen. Het water is helder en je kunt hier zowel als beginner als gevorderde waterrat heel veel moois bekijken.