Watersport

Het Veerse Meer is een en al genieten. Overdag ga je lekker zeilen en 's avonds leg je aan op een van de vele eilandjes en slaap je onder de sterren. Of je kiest voor een rondvaart langs de prachtige eilanden. Het aanbod op en om het Veerse Meer is enorm. Ontdek het zelf.

Veerse Meer - Waterskiƫn en wakeboarden

Activiteiten

Het Veerse Meer heeft zoveel te bieden en is dan ook een topbestemming voor watersporters. Er is zo’n beetje alles mogelijk op watersportgebied, voor zowel ervaren als beginnende watersporters.

Veerse Meer - watersport - bootverhuur

Botenverhuur

Wil je het Veerse Meer tot in de uiterste puntjes leren kennen, dan móét je er gaan varen. Huur zelf een boot, trek erop uit en ontdek de mooiste plekken.

Veerse Meer - watersport - aanlegplaatsen

Aanlegplaatsen

Naast de mogelijkheid om aan te leggen in de jachthavens zijn er nog vele andere locaties waar je in het Veerse Meer kan aanleggen. Denk aan één van de vele eilandjes of ergens anders langs de oever.

Veerse Meer - watersport - jachthavens

Jachthavens

Overdag geniet je van wind en water en 's avonds leg je in één van de vele jachthavens aan. In een gezellig havenplaatsje of meer in de natuur. Je kiest zelf hoe rustig of levendig jouw vaarvakantie wordt.

Veerse Meer - watersport - vaarscholen

Vaarscholen

Zelf leren varen? Dat kan! Er zijn vele vaarscholen rondom het Veerse Meer. Voor je het weet sta je zelf achter het roer en ontdek je het Veerse Meer op eigen gelegenheid.

Veerse Meer - watersportwinkel2

Watersportwinkels

Op zoek naar bootonderdelen en/of scheepsbenodigheden, ga dan naar één van de vele watersportwinkels en voor je het weet ben je weer onderweg.

Veerse Meer - watersport - rondvaarten

Rondvaarten

Wat is er nu mooier dan een rondvaart langs de prachtige eilanden in het Veerse Meer? Samen met de aanwezigheid van de vele boten, jachtjes en surfers wordt dit een unieke belevenis.

Zeeland watersportland promotie film

Drone Shots Veerse Meer

Welke watersport past bij jou?

Ben je meer van de actie, de snelheid, de adrenaline en ben je meer sportfanaat pur sang? Of heb je liever een dag ontspanning, rust, gezelligheid en relaxen? Ontdek een watersportmatch in 20 snelle keuzes van afbeeldingen...

Start de watersport test

Welkom op het water - promotiefilm