Eten, drinken en slapen

Op zoek naar een plek om wat te eten en drinken? Of wil je blijven slapen en 's ochtends aan het Veerse Meer wakker worden? Het kan allemaal, rondom het Veerse Meer kan je genieten van de Zeeuwse specialiteiten en zijn er genoeg plekken om heerlijk tot rust te komen. Ontdek het zelf.

Veerse Meer - lekker uit eten restaurant

Eten & drinken

Na een vaartocht over het Veerse Meer of een flinke wandeltocht door de mooie natuurgebieden heb je vast wel trek gekregen. Zoek een heerlijk plekje uit en geniet van de Zeeuwse specialiteiten.

Veerse Meer - overnachten hotel pension b&b

Hotels, pensions en B&B's

Heerlijk uitgerust wakker worden aan het Veerse Meer? Gemoedelijk, trendy, kleinschalig of groot: er is voor elk wat wils als het gaat om een hotel, pension of bed & breakfast aan het Veerse Meer.

Veerse Meer - kamperen camping

Campings & Mini-campings

Of je nu kiest voor het comfort van een chalet of je tent opzet op een boerencamping, rond het Veerse Meer vind je altijd wel een mooie kampeerplek voor jou en je gezin.

Veerse Meer - vakantiehuis

Vakantiehuizen

Lekker op jezelf. Alleen met je lief of met de familie. Geniet van de luxe van een stijlvol appartement met uitzicht over het Veerse Meer, een heerlijk vakantiehuis of het gemak van een bungalow in een vakantiepark.

Veerse Meer - jachthaven

Jachthavens

Overdag geniet je van wind en water en ´s avonds leg je in een van de vele jachthavens aan. In een gezellig havenplaatsje of meer in de natuur. Je kiest zelf hoe rustig of levendig jouw vaarvakantie wordt.

Veerse Meer - groepsaccommodatie

Groepsaccommodaties

Gezellig met je vriendengroep of met het hele gezin en opa en oma op vakantie. Rondom het Veerse Meer vind je groepsaccommodaties in alle soorten en maten.

Veerse Meer - camperplaatsen

Camperplaatsen

Heerlijk uitgerust wakker worden in een camper aan het Veerse Meer. Niets is zo ontspannend. Rondom het Veerse Meer zijn er vele plaatsen waar je met je camper terecht kan.