Stadswandeling Veere

Stadswandeling Veere

Veere (Walcheren)

 • Cultuurhistorie
 • Rondleidingen

Beschrijving

Veere is één van de meest verrassende plaatsen van Zeeland. Een stadje met een combinatie van een nog zichtbaar groots verleden, hedendaagse gezelligheid en de nabijheid van het altijd boeiende water. In weinig plaatsen is cultuurhistorie zó verweven met natuur. Mede daardoor lééft de historie in Veere. Onder begeleiding van een gids ziet u onder andere het mooie stadhuis, de cisterne en de grote kerk.

In principe is een stadswandeling op elke gewenste dag en tijdstip mogelijk. Echter, elke wandeling is op aanvraag. In overleg is een verkorte of verlengde wandeling ook mogelijk, bijvoorbeeld met bezoek aan beide locaties van Museum Veere.

In juni t/m oktober op de eerste zaterdag van de maand organiseren wij een wandeling in Veere op inschrijving. Deze start om 11.00 uur voor het VVV Inspiratiepunt in Veere. Reseveer een plekje en bestel direct uw ticket.
Aanmelden is verplicht. 

Contact

Lokatie adres

Stadswandeling Veere

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Nederlands
 • Cultuurhistorie
 • Rondleidingen

Toegankelijkheid

Ja
 • Geschikt voor mindervaliden

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Nederlandse taal: € 67,50 per gids
Buitenlandse taal: € 70,50 per gids

Maximaal 20 personen per gids

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Let op: voor de wandeling op inschrijving geldt een ander tarief.
Ja

E-tickets

Via e-ticketing koop je direct online jouw toegangskaartjes voor stadswandelingen, excursies of dagattracties. Hoe werkt het?

 1. Kies hieronder het e-ticket en de bijbehorende datum.
 2. Je komt nu in de e-ticketshop. Kies hier het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en ook het type kaartje (bijvoorbeeld een kinderkaartje, volwassen kaartje etc.) indien van toepassing.
 3. Plaats de tickets in de winkelwagen en doorloop de betaalstappen. Je kunt betalen via iDeal of creditcard.
 4. Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een link naar jouw e-ticket. Print de tickets en toon ze op locatie.

Kortom: snel, makkelijk en zeker.