Rondwandeling Veere met Anna van Borsele

Rondwandeling Veere met Anna van Borsele

21 augustus Veere (Walcheren)

 • Rondleiding
 • Stadswandeling
 • Wandeltocht
 • 01:30
Vanaf € 4,00

Beschrijving

Veere is één van de meest verrassende plaatsen van Zeeland. Een stadje met een combinatie van een nog zichtbaar groots verleden, hedendaagse gezelligheid en de nabijheid van het altijd boeiende water. In weinig plaatsen is cultuurhistorie zó verweven met natuur. Mede daardoor lééft de historie in Veere. Anna van Borsele, vrouwe van Veere en gekleed in middeleeuwse kledij, neemt je mee voor een wandeling door het schilderachtige stadje met haar gigantische kerk, haar ommuurde tuinen en haar haven. Onderweg breng je een bezoek aan Museum Veere, bestaande uit het Stadhuis op de Markt met het oude gerechtshof ‘de Vierschaar’ en de Schotse Huizen aan de Kaai. In dit museum (De Schotse Huizen) vind je ingerichte stijlkamers, streekdrachten en de originele beelden van de Van Borseles uit de 16de eeuw, die eens de gevel van het stadhuis sierden. Inclusief een bezoek aan museum De Schotse Huizen op vertoon van je voucher.

Deelname kost € 9,- per persoon voor volwassenen en € 4,-per persoon voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle VVV's in Zeeland (inclusief VVV Ouddorp aan Zee) of direct online.

Iedere dinsdag in juli en augustus van 13.30 tot 15.00 uur.

Contact

Lokatie adres

Rondwandeling Veere met Anna van Borsele

Omgeving

Ligging

 • Bij stad/dorp

Kenmerken

Algemeen

 • Rondleiding
 • Stadswandeling
 • Wandeltocht
Regionaal
01:30
Wekelijks
VVV Veere

Voorwaarden

 • Kaarten verkrijgbaar bij de VVV
 • Reserveren verplicht
Honden zijn toegestaan tijdens de wandeling. In het museum zijn echter geen honden toegestaan.
Openingstijden
Geldig van 03-07-18 tot 28-08-18
dinsdag13:30 - 15:00

Openingsperiodes

Iedere dinsdag in juli en augustus

Toegankelijkheid

Deels
Het museum is niet toegankelijk in verband met trappen. Tijdens de rondwandeling wordt gewandeld over kinderkopjes. Hierdoor is de wandeling moeilijk begaanbaar voor mindervaliden.

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Tickets kosten € 9,- per persoon voor volwassenen en € 4,- per persoon voor kinderen t/m 12 jaar.

E-tickets

Via e-ticketing koop je direct online jouw toegangskaartjes voor stadswandelingen, excursies of dagattracties. Hoe werkt het?

 1. Kies hieronder het e-ticket en de bijbehorende datum.
 2. Je komt nu in de e-ticketshop. Kies hier het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en ook het type kaartje (bijvoorbeeld een kinderkaartje, volwassen kaartje etc.) indien van toepassing.
 3. Plaats de tickets in de winkelwagen en doorloop de betaalstappen. Je kunt betalen via iDeal of creditcard.
 4. Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een link naar jouw e-ticket. Print de tickets en toon ze op locatie.

Kortom: snel, makkelijk en zeker.